Biltillverkare & Importörer

Vi kan hjälpa dig sälja fler bilar med bättre lönsamhet. Med fokus på optimalt restvärdesresultat kan vi arbeta med dig på din kommersiella strategi före lansering eller face lift till slutet av bilens livscykel.

Hur vi kan hjälpa dig

Spiralformade vägar omgivna av träd

Vi ger dig den information och insikt du behöver för att fylla i rätt segment med rätt produktutbud. Vi stöttar dig under konceptualiseringsfasen, när du utformar din specifikationsstrategi och när du tar beslut om optimerad prissättning och volymplanering.

Vi hjälper dig att nå den totala ägandekostnaden du behöver för att sälja fler bilar med bättre lönsamhet. Vi kopplar prognoser för restvärden till ditt fordon som branschen litar på. Du kan mäta resultatet för restvärdet och spåra hur du klarar dig mot dina konkurrenter.

Stadsväg som visar fordonsidentifiering

Därför ska du använda Autovista

Våra kunder litar på att vi hjälper dem att fatta rätt investeringsbeslut som driver upp försäljningen och maximerar vinsten – en ökning av restvärdet med 1 % har en grundeffekt på ökad lönsamhet om >12 miljoner kronor per 10 000 sålda fordon.

  • Se jämförelser av totalkostnader för ägande på 11 marknader – förbättra ditt resultat när det gäller anbud.
  • För in våra uppgifter i ditt interna system för att hjälpa dig med beslutsfattande (specifikationer, restvärden, prognoser och rådata om totalkostnader för ägande.
  • Mät ditt återförsäljarnätverks skick och resultat.
  • Jämför dina fordon med flera länder med våra paneuropeiska uppgifter.
  • Optimera lansering och livscykelprestanda för ditt fordon med vårt branschledande billanseringserbjudande.
  • Främja närmare relationer med alla i din leveranskedja – och med slutkunder.
  • Använd våra klassledande internationella lösningar för att följa restvärden för att få full kontroll av alla trender och identifiera attraktiva finansiella lösningar och leasingerbjudanden för dina fordon.

6 fördelar med att övervaka restvärden

Se videon för att ta reda på hur vi hjälper biltillverkare

Har du problem med att se videon? Klicka här

EV-volumes

Pålitliga specialistuppgifter om fordonsvolym och prognoser för elfordon. Vi erbjuder unika uppsättningar av högkvalitativa spårnings- och prognosdata för elfordon med granularitet på högsta nivå.

FÅ REDA PÅ MER

Vilken roll spelar tillverkare i framtiden?

Hur ska tillverkare hjälpa till att realisera visionen om en delad, elektrisk, självkörande framtid? Se Dr. Christof Engelskirchen, chefsekonom på Autovista Group, utforska den roll tillverkare har i framtidens mobilitet.

Våra lösningar

Residual Value Monitor

Bli en marknadsledare. Övervaka, analysera och jämför hur väl dina konkurrenters lager presterar jämfört med ditt, både nationellt och i Europa.

Future Residual Value

Uppföljning av aktuella begagnatpriser och beräkning av framtida restvärden.

Portföljvärdering

Värdera ditt befintliga lager eller leaseingportfölj och förstå riskerna.

Valuation Webservice – API

Integrera vår värderingstjänst som plug-in i dina tjänster och skapa mervärde för dig och dina kunder.

Car to Market

Ett konsult-team av experter med fokus på design, konstruktion och lansering av fordon för att hjälpa er att lyckas på fordonsmarknaden.

EV-volumes

Pålitliga specialistuppgifter om fordonsvolym och prognoser för elfordon

Ja, jag vill veta mer om era tjänster.

Vänligen observera. Vi erbjuder endast prenumerationer och kan därmed inte erbjuda enstaka värderingar.

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.