Finans

Vår branschledande information och analys stöttar dig i varje steg av fordonets finansieringsprocess för att hantera tillgångsrisker effektivt och maximera dina marginaler.

Hur vi kan hjälpa dig

Vi ger dig de uppgifter och verktyg du behöver för att hantera dina fordonstillgångar, fatta exakta beslut och jämföra dina begagnat-resultat, från exakt fordonsidentifiering och specifikation till expertanalys av aktuella och framtida trender.

Därför väljer du Autovista

Våra uppgifter, värderingar och expertanalyser hjälper dig att fatta välgrundade finansieringsbeslut om garanterat framtida värde, avtalsprissättning och lån till värderingar på en högriskmarknad:

Minska risken

Använd vår information om restvärdesprognoser för att kalkylera månadskostnader och minska risken under den period när finansieringen ska genomföras.

6 fördelar med att övervaka restvärden

Finansiera på rätt sätt

Autovistas ledande verktyg hjälper dig att:

  • Använda registreringsnumret för att snabbt och enkelt identifiera fordonsbeskrivningar.
  • Verifiera all standard- och extrautrustning.

Flygfoto vägtrafik med teknik HUD Multi path Visual tracker mål, anslutningsteknik

Gör lönsamma inbyten

Låt er inte drabbas av förluster i samband med inbytesbilar – använd våra uppgifter för att sälja fordonet igen baserat på detaljhandelsvärden och kriterier som geografisk plats med mera.

Använd uppgifter som är korrekta och pålitliga

Våra team granskar och rapporterar om datanoggrannheten varje månad så att du alltid har de bästa och mest uppdaterade datamängderna att basera dina beslut på och hantera din riskposition.

Se videon för att ta reda på hur vi hjälper finansiella tjänster

Har du problem med att se videon? Klicka här

EV-volumes

Pålitliga specialistuppgifter om fordonsvolym och prognoser för elfordon. Vi erbjuder unika uppsättningar av högkvalitativa spårnings- och prognosdata för elfordon med granularitet på högsta nivå.

FÅ REDA PÅ MER

Vilka kommer att vara de största störningarna i motorbranschen under de närmaste två åren?

Andreas Geilenbruegge, chef för utvärderingar och analyser på Autovista Group, ser framåt på vad som kan vara de största störningarna i motorbranschen de närmaste två åren. Vad förändras för förbränningsmotorer och elektriska fordon? Vilka är marknadens förväntningar på dessa störningar? Vilken inverkan kommer de att ha på branschen?

Våra lösningar

Residual Value Monitor

Bli en marknadsledare. Övervaka, analysera och jämför hur väl dina konkurrenters lager presterar jämfört med ditt, både nationellt och i Europa.

Residual Value Intelligence

Övervaka de ständigt fluktuerande trenderna på marknaden för begagnade bilar för att maximera intäkterna och säkra vinstmarginalerna.

Future Residual Value

Uppföljning av aktuella begagnatpriser och beräkning av framtida restvärden.

Valuation Webservice – API

Integrera vår värderingstjänst som plug-in i dina tjänster och skapa mervärde för dig och dina kunder.

EV-volumes

Pålitliga specialistuppgifter om fordonsvolym och prognoser för elfordon

Ja, jag vill veta mer om era tjänster.

Vänligen observera. Vi erbjuder endast prenumerationer och kan därmed inte erbjuda enstaka värderingar.

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.