Fleet & Leasing

Maximera vinstmarginaler och öka omsättningen genom att hantera dina val av fordonsflottor, finansbeslut och begagnat-resultat.

Hur vi kan hjälpa dig

Bakre vy av ljusa lampor som reflekterar på bilens utsida

Vi hjälper till att ge dig exakta uppgifter och insikter för att stödja dina egna flottbeslut och dina kunders beslut, från kontraktsuthyrning och daglig uthyrning till hantering av fordonsflottor. Vi hjälper dig att hantera dina fordonstillgångsrisker från inköp till försäljning.

Därför väljer du Autovista

Vi kan hjälpa dig att sätta upp och prognostisera restvärden och totala ägandekostnader för enskilda fordon, drivlinetyper och portföljer, samt identifiera risker som kan hota dina resultat och tillväxt.

Riskhantering av högsta kvalitet

Våra nuvarande marknadsvärden och restvärdesprognoser hjälper dig att:

  • Välja rätt fordon och utrustning för att möta dina egna och dina kunders krav.
  • Etablera den optimala riskpositionen för varje fordon och för hela portföljen.
  • Anpassa din strategi för att köpa in och sälja en flotta med hjälp av våra uppgifter och insikter om nuvarande och kommande sektorstrender som påverkar restvärden.
  • Beräkna din flottas värde korrekt och regelbundet.
  • Förbli konsekvent

6 fördelar med att övervaka restvärden

Bygg din konfigurator

Använd vår information för att ta fram förslag till dina kunder. Vi tillhandahåller värden på begagnade bilar och prognosvärden samt specifikationsdata som vi kan mata in i dina konfiguratorsystem. Detta hjälper till att stödja din riskhanteringsprocess, inklusive tekniska fakturakontroller.

Planera för framtiden

Kalkylera dina månatliga leasingnivåer med vår information om framtida restvärden. Vi publicerar månadsvis vår noggranna statistik så att du alltid har hela bilden.

Kontrollera totalkostnaderna

Håll dig uppdaterad om den bästa drivlinjemixen med vår information om totala ägandekostnader och insikter. Vi kombinerar branschledande avskrivningsuppgifter och insikter som täcker alla driftskostnader för fordonet. Dessa inkluderar bränsle och energi, skatter, service, underhåll, slitage, däck och försäkringsuppgifter. Vi hjälper dig att spåra användningskostnader och försvara prissättningen för dina kunder.

Se videon för att ta reda på hur vi hjälper fleet & leasing foretag

Har du problem med att se videon? Klicka här

EV-volumes

Pålitliga specialistuppgifter om fordonsvolym och prognoser för elfordon. Vi erbjuder unika uppsättningar av högkvalitativa spårnings- och prognosdata för elfordon med granularitet på högsta nivå.

FÅ REDA PÅ MER

Våra lösningar

Portföljvärdering

Värdera ditt befintliga lager eller leaseingportfölj och förstå riskerna.

Future Residual Value

Uppföljning av aktuella begagnatpriser och beräkning av framtida restvärden.

Valuation Webservice – API

Integrera vår värderingstjänst som plug-in i dina tjänster och skapa mervärde för dig och dina kunder.

Residual Value Monitor

Bli en marknadsledare. Övervaka, analysera och jämför hur väl dina konkurrenters lager presterar jämfört med ditt, både nationellt och i Europa.

EV-volumes

Pålitliga specialistuppgifter om fordonsvolym och prognoser för elfordon

Ja, jag vill veta mer om era tjänster.

Vänligen observera. Vi erbjuder endast prenumerationer och kan därmed inte erbjuda enstaka värderingar.

* Oblikatoriskt fält


Vänligen observera. Vi erbjuder enbart produkter och tjänster för företag. En person anställd på Autovista kommer personligen att kontakta dig och berätta mer om våra produkter och tjänster. Behandling av din personliga data är baserad på Artikel 6 paragraf 1 punkt b) och f) såsom GDPR är beskrivet i Autovistas integritetspolicy.